O nás

Kdo jsme?

Jsme vaši vodní parťáci se stylem

Nebavilo nás (ne)používat staré technologie a dodržovat procesy, které nedávají smysl. Proto jsme se rozhodli založit svoji firmu a dělat věci jinak. Lépe. Využíváme technologie, které vám snižují náklady. Jsme o 37% levnější než konkurence.

Výhody spolupráce s VAK Praha a.s.

Zakládáme si na

S kým spolupracujeme?

Operujeme v Praze a Středočeském kraji. Naši specializací je vodovodní problematika obcí. Právě jejich požadavkům přizpůsobujeme naše služby. Říkáme, že každá zakázka je jiná, ale některé věci zůstávají stejné – náš přístup.

Reference od obce Horní Počaply

Paní starostka obce Horní Počaply, Bc. Pavla Lapčíková, se s námi podělila o následující slova:

“VAK Praha a.s. na svých stránkách uvádí heslo, že jsou strážci vodovodů a kanalizací. Já bych ale doplnila, že jsou i strážci starostů, protože se snaží hledat řešení jako nikdo jiný a bonusem je jejich profesionální a milý přístup. Díky nim a díky práci mých kolegů Vladislava Syrového a Luboše Švejdara, kteří při této akci hodně učinili, naši občané nepoznali, jak závažný problém tu byl.”


Na začátku Vánočních svátků v roce 2023 došlo v obci Horní Počaply k poruše jediného funkčního čerpadla v čerpací stanici odpadních vod v Křivenicích. Situace se zkomplikovala záplavami a mrazivým počasím, přesto náš tým neotálel a v únoru se pustil do práce. I přes tyto složité podmínky a díky skvělé spolupráci s obcí a našimi odborníky se nám podařilo čerpadlo dočasně nahradit a udržet funkčnost kanalizace, dokud nebylo možné kompletně dokončit opravy.

Dnes má obec Horní Počaply nejen zmodernizovanou čerpací stanici s dvěma novými čerpadly, ale také systém vzdáleného dohledu a monitoringu zařízení, který zajistí včasné řešení případných problémů. Díky novému indukčnímu průtokoměru je nyní k dispozici i přesná evidence průtoku odpadních vod.

Jsme velmi hrdí, že jsme se mohli podílet na tomto projektu a spolupracovat s tak aktivní a zapálenou obcí, jako jsou Horní Počaply.